Image interiør og møbler butikker

Image interiør er litt annerledes enn de fleste andre møbelbutikker, kan man si. Den holder til ute på Grini Mølle, langt ute i den landlige idyllen på Eiksmarka i Bærum. Det vakre møllebygget er en fin ramme for de lyse og skjønne utstillingene av møblement fra kjente designere og produsenter, med en rolig og behagelig stemning og atmosfære. Hos Image interiør kan du gå rundt og rusle til du finner det du vil ha til ditt hjem.

Tidligere holdt Image interiør til på Slemdal i Oslo, men i 2011 kom beslutningen om å benytte den unike beliggenheten på Grini Mølle. Daglig leder J. M. Wroll-Evensen og hans far Cornelius Wroll-Evensen tok beslutningen for å få en ny giv etter en litt vanskelig periode. De hadde valget mellom å gi opp helt eller satse videre med ny frisk, og de liker ikke å tenke på seg selv som den typen mennesker som gir opp når det butter i mot. Dessverre var det en del av leverandørene som var skeptiske til skiftet og besluttet å ikke bli med videre.

Kundene blir gjerne image interiørimponerte når de kommer ut til Image interiør, men det skal sies at det skal litt til å få folk fra Oslo-gryta helt ut til Eiksmarka for å se på møbler når det finnes så mange møbelforretninger i sentrum og rundt om i bydelene. Den spesielle settingen er selvfølgelig et trekkplaster, men det tar tid å få markedsført det nye konseptet.

Er Image interiør konkurs?

Noen har kanskje hørt rykter om at Image interiør skal være konkurs, og det stemmer at bedriften har hatt det vanskelig og at eierne så seg tvunget til å finne en gjeldsløsning. Det blir imidlertid ny finansiering og videre drift, så det er fortsatt fullt mulig å finne fine møbler i en gild beliggenhet ute på Grini.